DailyDorothy

Napi hírek, mindenkinek

3 válságálló állás

Ha éppen állást keresel, és az a célod, hogy egy nemzetközi nagyvállalatnál, a termelésben helyezkedj el, akkor jó esély van rá, hogy válságálló munkát találj magadnak.

Hiszen évről évre fokozódik az igény a fizikai munkaerőre, így a cégek gyakran egymásra ígérve, jó feltételekkel kínálnak álláslehetőséget. Ezeknél a cégeknél biztos állásra találhatsz, ami akkor sem fog megszűnni, ha a gazdaság visszaesik.

Például az operátorok, a minőségellenőrök és csomagolók egyaránt keresettek és megbecsültek a munkaerőpiacon. Ők azok, akik jó eséllyel megőrizhetik a munkájukat egy gazdasági visszaesés idején is. Ezek az állások ráadásul előrelépési lehetőséget is tartogatnak számodra. Ha jól végzed a munkád és látnak benned fantáziát, akkor akár egy üzemvezetői állás is a tiéd lehet, ami nagy felelősséggel jár, de éppen ezért nagyobb fizetéssel is kecsegtet. A termelésben azért is érdemes elhelyezkedni, mert sok cég fektet energiát a dolgozók képzésébe, betanításába, így értékes tudást és tapasztalatot szerezhetsz a munkakörödben.