DailyDorothy

Napi hírek, mindenkinek

A Cloud Solution Provider előnyei

A Microsoft Cloud Solution Provider program kifejezetten azokért a partnerekért jött létre, akik szeretnének részesülni a felhős piac nyújtotta előnyökből.

A Kvazar CSP program éppen ezeket az előnyöket hivatott biztosítani partnerei számára. A CSP program lehetővé teszi a Microsoft olyan piacvezető megoldásainak értékesítését, mint a Microsoft 365, az Azure, vagy a Dynamics 365. A CSP viszonteladó partnerek a Microsoft felhőalapú szolgáltatásokat vásárló ügyfeleket hosszú távon képesek kezelni, és olyan ügyfélkapcsolati tevékenységeket látnak el, mint pl. a technikai támogatás vagy a számlázás. A Direkt Partnerek közvetlenül a Microsofttal kötnek szerződést. Ezek a cégek saját ügyfeleik, azaz a végfelhasználók teljes kiszolgálásáért felelnek.

Annak érdekében, hogy megfeleljenek a Microsoft által támasztott számlázási, fizetési, ügyféltámogatási igényeknek, a direkt partnereknek olyan fejlett infrastruktúrával kell rendelkezniük, ami képes kezelni az ügyféloldali folyamatokat. Mindez olyan jelentős befektetéssel jár, amit nem minden cég képes megengedni magának.