DailyDorothy

Napi hírek, mindenkinek

A Dél-Dunántúl a turisztikai szakértő szemével

Nehéz olyan tájegységet mondani hazánkban, amit ne lenne érdemes felfedezni. A Dél-Dunántúl sem kivétel, hiszen olyan látnivalók várják az ide látogatókat, amiért érdemes ideutazni rövidebb-hosszabb időre is.

Zsuffa Ákos turisztikai szakember is jó lehetőséget lát ebben a desztinációban. A szakember nevéhez egy élménypark és szálloda komplexum fűződik, amely jó példa a sikeres helyi turisztikai beruházásokra.

A Pécs melletti Pogány településen megvalósult projekt olyan komplex szolgáltatást kínál, amely családok és üzleti utazók számára egyaránt vonzó úticélt jelent. A több hektáros élménypark a gyermekes családok kedvence, míg a szállodához tartozó 40 fős konferenciaterem az üzleti turisták számára jelent vonzó úticélt. A komplexumban a fenntarthatóság is fontos szempont: szelektíven gyűjtik a hulladékot, a napkollektorok pedig a környezet tudatosságra hívják fel a figyelmet. illetve a környék nevezetességeit is megismerhetjük egy interaktív tanösvényen.  A beruházás tehát jelentősen hozzájárul a dél-dunántúli turizmus fejlődéséhez.