DailyDorothy

Napi hírek, mindenkinek

A pandémia miatt felgyorsult a cégek digitális átállása

A pandémia felgyorsította a cégek digitális átalakulásának ütemét. A vállalkozások számára olykor létfontosságú, hogy képesek legyenek átszervezni a működésüket, amelyhez elengedhetetlenek a korszerű technológiai eszközök. A Microsoft Business Central platformja segít abban, hogy a cégek a mesterséges intelligencia segítségével, valós időben, vizuálisan megtámogatva lássák, merre érdemes lépni a jelen és a jövő kihívásaiban.

Ma már egyáltalán nem korszerű dolog több tucat Excel táblázatban vezetni a cég napi ügymenetét. 2020-ban a kkv cégvezetők rádöbbentek, hogy a változást már valóban nem tudják tovább halogatni, legfeljebb csak az a kérdés, milyen gyors ütemben valósuljon meg a digitális átállás. 

Az idő pénz. Habár ez közhelynek hangzik, valóban így van, ezért minden olyan megoldásnak, amely lerövidít valamilyen folyamatot, javítja a hatékonyságot, sokszorosan megtérülő hatása van. És a végeláthatatlan Excel táblázatok, Word dokumentumok ezt az elvárást már régen nem tudják teljesíteni, hiszen nemhogy csökkenti, hanem jelentősen növeli a folyamatokra fordítandó időt, rabolják az értékes munkaórákat, ezáltal pedig akadályozzák a fejlődést.