DailyDorothy

Napi hírek, mindenkinek

A pandémia miatt sok szakember elvándorolt a turizmusból

A pandémia egyik nagy vesztese a turisztikai szektor, amely a mai napig nem heverte ki teljesen a járvány miatti sokkhatást. A járvány hatásaként a turizmust nem csak a korlátozások, hanem komoly munkaerőhiány is sújtja. Hiszen a járvány időszakában sok jó szakember vándorolt át a turizmusból egy biztosabb megélhetést ígérő szakmába.

Szerencsére azonban továbbra is vannak olyan szakemberek, akik több lábon állva képesek voltak átvészelni a járvány legsúlyosabb időszakát, és tovább folytatták fejlesztéseiket. Zsuffa Ákos turisztikai szakértő eredetileg jogász végzettséggel rendelkezik, és régóta a felnőttképzés meghatározó hazai szakértője. Egyik nagy projektje a Zsályaliget Hotel és Élménypark Pogány mellett, amely egy komplex turisztikai szolgáltatást kínáló fejlesztés.

A szakember úgy álmodta meg a projektet, hogy a komplexum egyaránt építsen a családokra és az üzleti utazókra is, így többféle szegmenst tudjon kiszolgálni. A családoknak élménypark, az üzleti utazóknak konferenciaterem áll rendelkezésükre, ahol képzéseket, tréningeket lehet tartani.