DailyDorothy

Napi hírek, mindenkinek

A sikeres szervezetek titka

Iparágtól függetlenül felfedezhetünk olyan ismérveket, amelyekkel a sikeres szervezetek rendelkeznek. A legsikeresebb vállalatvezetők egyvalamiben biztosan jók: kitűnő szervezetet hoztak létre. A szervezet pedig hatással van a mindennapi működésre, így mindenhol, ahol akadozik a fejlődés, érdemes a témával foglalkozni.

Már csak az a kérdés, hogy hol találunk olyan, szervezetfejlesztéssel foglalkozó céget Magyarországon, amely valóban magas szakmai kompetenciával rendelkezik. A Learning Innovation által kínált IFKA minősített szervezetfejlesztés olyan minőséget képvisel, amellyel egészen biztosan elégedettek leszünk. A cég főleg humán területen működik, a szervezetfejlesztés mellett felnőttképzéssel, marketinggel, vezetőképzéssel is foglalkoznak, így több kritikus területen is tudják segíteni a vállalkozásokat.

Az IFKA az Iparfejlesztési Közalapítvány jogutódja, és a hazai gazdasági közélet aktív szereplője. Számtalan területen segíti a hazai vállalkozásokat, egyfajta hídképző intézményként működik, amely összehozza egymással a gazdasági keresletet a kínálattal. Az IFKA minősítése a minősített cég által végzett magas szakmai színvonalra utal.