DailyDorothy

Napi hírek, mindenkinek

A Te Ablakod: a nyílászárók szakértője

A Te Ablakod egy magyar vállalkozás, amelynek fő profilja a nyílászárók forgalmazása, beszerelése. Sok évnyi szakmai tapasztalat áll mögöttük, és számos típus megtalálható a kínálatukban beltéri, bejárati ajtókból, valamint ablakokból. Tetőtéri ablak, terasz ajtó is vásárolható náluk, ezekből is többféle márka termékeit forgalmazzák. Az ajtók és ablakok bizonyos típusai fa vagy műanyag kivitelben is rendelhetőek.

A cég ingyenes tanácsadást és felmérést is biztosít, és 72 órán belül ígér pontos árajánlatot. Igény szerint a korszerűsítéshez, nyílászáró cseréhez kapcsolódó állami támogatások megszerzésében is tudnak segíteni. Ha őket bízzuk meg nyílászáró cserével, akkor gyors kivitelezésre számíthatunk, valamint arra is, hogy igény szerint vállalják a régi ajtók és ablakok bontását és elszállítását is, így ezekhez sem kell külön szakembert hívnunk.

A régi nyílászárók cseréje idén még inkább aktuális, hiszen a korszerű bejárati ajtók és ablakok jobban szigetelnek, így a magasabb rezsi díjak miatt még inkább indokolt a korszerűsítés.