DailyDorothy

Napi hírek, mindenkinek

Abszurd terápiák

Tisza Kata új könyvvel jelentkezett, mely sorban a hatodik a visszatérése óta. Ismét a Scolar Kiadó gondozásában jelent meg a Hipnózis 6-kor című regény. Könyvének központi motívumát a kötődési sémák, az örökölt és bennünk rejlő, sokszor láthatatlan, sérült, rosszul működő kapcsolati programok képezik, amelyek véget nem érően ismétlik önmagukat.

Lévén, hogy a szerző pszichológia mesterszakot végzett valamint coach is, művében kitágítja a terápiás hatás terét a rendelőből a mindennapokra, hétköznapi tereinkre és kapcsolatainkra, egy-egy gyógyító találkozásra valakivel, netán éppen önmagunkkal. Az alcím is erre utal: Abszurd terápiák az utcán, a konyhában és a hálószobában. Rövid történeteket olvashatunk, melyek elgondolkoztatnak, segítenek új perspektívába helyezkednünk és feldolgozni saját problémáinkat.

A Hipnózis Hatkor most akciós áron érhető el a kiadónál, mely remek olvasmány lehet olyan nőknek és férfiaknak egyaránt, akiket érdekel az önreflexió, maguk megismerése és az önmaguk feletti irányítás visszaszerzése.