DailyDorothy

Napi hírek, mindenkinek

Ajándékozzunk okosan!

Ha nincs igazán jó ötletünk Karácsonyra, mert nem vagyunk benne biztosak, hogy mivel lephetnénk meg a barátunkat, ismerősünket, esetleg rokonunkat, érdemes olyan hasznos ötletekben gondolkoznunk, ami mindenkinek örömet szerezhet.

Ilyen Jolly Joker ötlet lehet, ha a karácsonyi könyvek közül válogatunk. A könyvesboltokban elérhetőek sikerlisták amik a legnépszerűbb könyveket mutatják. Ezeket Karácsony előtt sokszor akciósan tudjuk megvásárolni, így még jól is járhatunk. Egy másik lehetőség, aminek mindenki örül, ha velünk közös élményre, rendezvényre hívjuk meg. Együtt elmenni a színházba, moziba, vagy koncertre újabb remek alkalom, hogy minőségi időt töltsünk el együtt és szép emlékeket szerezzünk.

Ha pedig végképp kifogytunk az ötletekből, egy vásárlási utalvány jól jöhet olyan témakörben, amiről tudjuk, hogy érdekli a megajándékozottat. Legyen az sport, szépség, wellness, ruha vagy más üzletbe szóló kártya. Ez kevésbé személyes ajándék, de legalább biztosak lehetünk benne, hogy örülnek neki.