DailyDorothy

Napi hírek, mindenkinek

Állásajánlatok és munkaerő megoldások egy helyen

Akár munkát, akár kékgalléros alkalmazottat keresel, van egy hely, ahova már a kezdetektől érdemes fordulni. A magyar munkaerőpiacon 20 éve stabilan fennálló Jobtain Kft. a munkaerős megoldások zászlóvivő vállalata. Fő profiluk a munkaerőkölcsönzés, vagyis a dolgozni vágyók és a munkaerőhiánnyal küzdő cégek ideális támogatója. 

Az emberi erőforrással foglalkozó HR szektorban az egyetlen állandó dolog a változás. A piaci folyamatokhoz és az ügyfelekhez való rugalmas és empatikus hozzáállás elengedhetetlen. A Jobtain-t az elmúlt két évtized alatt a megszerzett tapasztalat, a professzionális háttér és nem utolsó sorban az elhivatott kollégák vitték előre.

Munkakeresőként honlapjukon és több, mint 10 magyarországi irodájukon keresztül számtalan szellemi és fizikai munkalehetőséget találhatunk. Munkaadóként biztosak lehetünk benne, hogy a legideálisabb munkaerőt szerzik meg számunkra. Teljes körű HR tanácsadásukon pedig bármely ágazatban működő cég részére hatékony támogatást nyújtanak a toborzás, munkaügyi adminisztráció vagy akár a külföldi munkaerő biztosítása tekintetében.