DailyDorothy

Napi hírek, mindenkinek

Az IFKA széles körű kapcsolatrendszereinek köszönhetően elsősorban hídképző intézményként funkcionál

Az IFKA feladataink egyike a foglalkoztatás bővítése. Közhasznú tevékenységeikkel a gazdaság fejlődését ösztönözik, a kutatás-fejlesztés, szakképzés, logisztika, környezetvédelem és foglalkoztatás terén.

Bevételeiket önálló szakmai tevékenységgel teremtik elő, hazai és EU-s pályázatokból és üzleti tevékenységből, folyamatos szakmai megmérettetés alapján. A szervezet a gondos gazdálkodásnak köszönhetően nyereségesen működik, 73 főt foglalkoztatva. Az IFKA ma széles körű kapcsolatrendszere alapján elsősorban hídképző intézményként működik. Elősegíti a gazdaság keresleti és kínálati oldala közötti összeköttetést az oktatás, a foglalkoztatás-bővítés, a kutatás-fejlesztés és innováció, a környezetvédelem és a logisztika terén.

A szervezet eredményei széles körben hasznosulnak, programjai haszonélvezői a KKV-k, a nagyvállalatok, a műszaki értelmiség, a foglalkoztatási szempontból hátrányos helyzetűek, középiskolások és egyetemisták, tágabb értelemben a logisztikai szolgáltatók, hulladékhasznosítók, vagy akár a hazai innovációs közösség.