DailyDorothy

Napi hírek, mindenkinek

Egy új könyv Magyarországról, nem csak magyaroknak

Kocsis Noémi újságíró új könyve 777 utazási ötletet ad a Magyarországra látogató turistáknak és nekünk, itt élőknek. Ez a könyv az úticélok mellé legendákat, hagyományokat, történeteket párosít, amely mind azt sugallja, hogy jó emlékeket gyűjthetünk ezeken a csodás helyeken.

Országunkban sok olyan tájegység van, amely kevésbé látogatott, ezekre próbálja felhívni a figyelmet a Bakancslista – Magyarország a megszokott úticélok mellett. Az írónő minden korosztályra gondolt, a gyerekek játékosan fedezhetik fel az adott várost vagy falut, a felnőttek élvezhetik a természet adta termálvíz jótékony hatásait, akár részt vehetnek borospince látogatáson, vagy kutathatják Ancsa, a szép kocsmárosné nyomát Aggteleken. Városi és vidéki programokat egyaránt megtalálunk az útikalauzban, családoknak, pároknak, baráti társaságoknak legyen szó aktív pihenésről vagy csendesebb kikapcsolódásról.

Egy igazi színes-szagos, jól kezelhető, univerzális könyvet alkotott az írónő, amit olvasni, nézni érdemes, legszívesebben az ember azonnal húzná a bakancsát és útnak indulna.