DailyDorothy

Napi hírek, mindenkinek

Gyors és egyszerű munkakeresés csupán pár kattintással

Mai, digitális világunkban már a munkakeresés is online módon történik. Ez a módszer valóban egyszerű és gyors. A cégek a különböző csatornákon keresztül meghirdetett lehetőségeikkel rengeteg embert elérnek, az álláskeresők pedig otthonról, pár kattintással válogathatnak az ajánlatok közül.

Az online álláskeresés nem igényel semmiféle különleges számítógépes ismeretet, hiszen a legtöbb állásportál felépítése átlátható és egyszerűen kezelhető. A Jobtain megújult honlapján is rendkívül könnyű eligazodni. Ha munkát keresel, a szűrhető gyorskereső segítségével pár perc alatt rátalálhatsz a kiszemelt pozíciókra. Ha pedig munkaadóként érdeklődsz, a jelentkezést egy rövid adatlap kitöltésével teheted meg.

Mi a teendő, ha általánosságban érdeklődnél, avagy rálelsz az ideális hirdetésre? A válasz egyszerű. A Jobtain-nél telefonos, email-es és személyes ügyintézésre is lehetőség van. Ezek közül akármelyik csatornán fel tudod tenni a kérdéseidet. A „Jelentkezem az állásra” ikon megnyomásával pedig a konkrét munkákra tudsz közvetlenül jelentkezni.