DailyDorothy

Napi hírek, mindenkinek

Hihetetlen gyorsan terjednek a felhős megoldások

A felhasználók igénye, hogy az adatokat bárhonnan, bármikor, bármilyen eszközről szeretnék elérni, a felhőszolgáltatások robbanásszerű terjedését eredményezte.

A Microsoft az utóbbi pár évben komoly versenyelőnyre tett szert a felhőtechnológiák terén. Az egyre szélesebb spektrumú szolgáltatásokat akár magányszemélyként, akár kkv vagy nagyvállalatként is ki tudjuk használni. A szolgáltatásokhoz való hozzáférést akár egy közvetett (indirekt) partneren keresztül is igénybe vehetjük. Ennek a megoldásnak az az előnye például, hogy helyi szolgáltató nyújt technikai segítséget nekünk, ha valamiben elakadunk és kérdésünk merül fel.

A Kvazar.cloud a Microsoft indirekt partnereként a felhőszolgáltatások széles skáláját kínálja. Nem csak nagyvállalatok, hanem akár kkv-k vagy magánszemélyek is igénybe vehetik. A megoldások a felhős szolgáltatások széles körét fedik le, legyen szó akár nagyvállalati szintű adatelemzésről, vagy gyakran használt szoftvereink, például az Office csomag tagjainak előfizetéses konstrukcióban (SaaS)  történő használatáról.