DailyDorothy

Napi hírek, mindenkinek

Így kezeld a Google naptárat és más hasznos Google alkalmazást

Ismered a Google szövegszerkesztőt, táblázatkezelőt, naptár funkciót? Van már Gmail fiókod? Ha épp munkát keresel, akkor számíthatsz rá, hogy az új helyen szükség lesz majd ezekre, hiszen egyre több cég használja őket. Így ha még nem ismered a Google alkalmazásokat, akkor érdemes megtanulni, mialatt állásra vadászol.

A Jobtain munkaerő-kölcsönző cég blog oldalain könnyedén megtanulhatod az alapvető tudnivalókat, például a szövegszerkesztő, táblázatkezelő vagy a Google naptár használatát. Ha pedig állást keresel, akkor egy gyors és egyszerű regisztrációt követően már be is kerülsz a cég adatbázisába. A Jobtain olyan állásokat közvetít, amelyek alap- vagy középfokú, illetve szakmai végzettséget igényelnek. Ha ilyet keresel, érdemes őket választanod, mert rengeteg álláslehetőséget kínálnak országszerte, nemzetközi nagyvállalatoknál.

A Jobtain a munkaerő közvetítésen túl fontosnak tartja a szakmai fejlődést is, éppen ezért található meg az oldalukon sok hasznos, álláskeresést segítő információ is.