DailyDorothy

Napi hírek, mindenkinek

Jó vezetők nélkül nem megy

Egy szervezet sikerét nagyban meghatározza, hogy milyen vezetők állnak az élén. A vezetés részben veleszületett adottság, másrészt viszont sok dolog fejleszthető, tanulható. Ha szeretnénk jó vezetőket látni a csapatok élén a vállalkozásunkban, érdemes időt és pénzt fordítani a képzésükre.

Erre adhat megoldást egy pályázatban elszámolható vezetőképzés. A Learning Innovation 20 éve segíti a vállalkozásokat a legkülönfélébb területen, legyen az pályázatírás, projekt menedzsment, felnőttképzés vagy éppen vezetőfejlesztés. E mellett a munkatársak a források felkutatásában is segíthetnek, mert ismerik a releváns pályázati lehetőségeket is.

Fontos tudnivaló, hogy a Learning Innovation IFKA minősítéssel is rendelkezik, ami egyfajta garanciát jelent a megbízható működésre és magas szakmai színvonalra. Az IFKA 2013 óta az Iparfejlesztési Közalapítvány jogutódja, és azóta meghatározó szerepet tölt be a hazai innovációs, műszaki és gazdasági közéletben, és sokrétűen támogatja a vállalkozások fejlődését.