DailyDorothy

Napi hírek, mindenkinek

Karórák és kiegészítők hétköznapokra és különleges alkalmakra

A Tommy Hilfiger karórák között találhatunk olyanokat, amelyek tökéletesek sportoláshoz vagy kiránduláshoz, de olyan darabokat is, amelyeket bátran viselhetjük különlegesebb alkalmakkor is egy-egy elegánsabb és csinosabb szetthez.

Tehát egy olyan márkáról van szó ebben az esetben, amely tényleg bármely alkalomra megannyi kiegészítőt és ruhadarabot tud a divat rajongóinak adni. A divat képes átadni egy-egy életérzést, és ha a sokak által áhított, igazi amerikai életérzést szeretnénk a magunkénak tudni, akkor bizony érdemes a Tommy Hilfiger kollekciói között szétnézni. Tommy Hilfiger amerikai divattervező márkája az egyik legismertebb brand a világon. A dizájner első üzletét, a People’s Place-t New Yorkban nyitotta, majd divattervezői tevékenységét tíz évvel később, Manhattanben kezdte el kibontakoztatni. 1985-ben létrehozta első, nevével fémjelzett férfi ruházati kollekcióját.

A leginkább stílusos és elegáns, mégis hétköznapokra is kényelmes viseletet jelentő darabok mellett számos kiegészítőt is találhatunk a márka kínálatában.