DailyDorothy

Napi hírek, mindenkinek

Kell-e menekülni?

Mindenki sérült, így vagy úgy. Ki úgy, hogy bánt, ki úgy, hogy hagyja, hogy bántsák. Ki végzetesebben, ki kevésbé, ki gyógyíthatóan, ki gyógyíthatatlanul.  Van, aki öl a végén, és van, akit megölnek. Talán csak szerencse kérdése az egész…?

Dobray Sarolta egy írói bravúrral szolgál: megpróbálja párhuzamosan a két főszereplő, Léna és Péter szemszögén keresztül követni az egyre örvényszerűbb eseményeket.

Az Üvegfal hangoskönyv hallgatása közben megismerhetjük egy nő és egy férfi történetét, azt, hogy hogyan élik meg a kapcsolatukat, milyen dilemmáik vannak, illetve azt is, hogyan látják mindezt a körülöttük élő emberek. Hallhatjuk a tanácsokat, amiket sok esetben egyszerű külső szemlélőként osztogatni, ám talán sokkal reálisabb is, mint amit maguk a szereplők az események megélése közben élnek meg. Ilyenkor egyáltalán létezik igazság? Vagy mindenkinek megvan a maga igazsága? Mikor osztogathatunk tanácsokat, és mikor jön el a pont, amikor már jogunk van beavatkozni? Minderre választ kaphatunk a történetnek hála.