DailyDorothy

Napi hírek, mindenkinek

Kifizetődő a megfontoltság a garázst illetően

Egy jól megválasztott garázskapu nem kis bosszúságtól tud megóvni minket. Ha spórolunk ugyanis a választásnál, olyan problémákkal szembesülhetünk elég hamar, amik miatt könnyen megbánhatjuk döntésünket.

Ilyen lehet például, hogy a nem megfelelő hőszigetelés miatt a garázs télen kihűl és ezzel az egész ház energiát veszít. Másik szempont a balesetvédelem: érdemes olyan komolyabb motort felszereltetni, ami az erőhatást érzékeli, így elkerülhetünk olyan balesetet, hogy a kapu rácsukódik egy gyerekre vagy tárgyra. Ujjbecsípődés ellen is érdemes védeni magunkat, a lamellák között és a keretnél egyaránt gondot okozhat, ha nem ilyen kivitelt vásárolunk. Előfordulhat, hogy a garázskapu rugós mechanikája eltörik, a kapu leszakad és tönkremegy, ha nem a komolyan biztosított felfüggesztéssel ellátott típusokból választunk.

A Te Ablakod egy olyan nyílászáró specialista, ahol a garázskapuk választékából megtalálhatjuk a fenti szempontoknak megfelelő biztonságos kivitelt. Díjmentes tanácsadást és felmérést is végeznek, ami jól jön a választásnál.