DailyDorothy

Napi hírek, mindenkinek

Kik a legjobb felnőttképzők Magyarországon?

Aki egy kicsit is elmélyedt már a hazai felnőttképzési kínálat tanulmányozásában, az tisztában van vele, milyen bőséges a kínálat a legkülönfélébb képzési programokból. A szakmai színvonal magasan tartása érdekében szükség van olyan érdekvédelmi szövetségekre, amelyek elvárják tagjaiktól a magas színvonalú képzéseket. 

A Learning Innovation olyan, engedéllyel rendelkező felnőttképző vállalkozás, amelynek képzési kínálatában egytől egyig színvonalas, minőségi képzéseket találunk. Ezt az is bizonyítja, hogy a szervezet IFKA minősítéssel is rendelkezik. Az IFKA 2013 óta az Iparfejlesztési Közalapítvány jogutódja, a hazai gazdasági élet aktív szereplője. Különféle eszközökkel segíti a hazai vállalkozások fejlődését. Hídképző szervezetként tevékenykedik, vagyis összekapcsolja a keresletet és kínálatot a gazdaságban, ezzel is segítve a hazai vállalkozásokat. 

A Learning Innovation a felnőttképzésen túl egyéb humán területen is tevékenykedik, mint például a humán fejlesztés, pályázatírás, üzleti és marketing tanácsadás, szervezetfejlesztés és vezetőképzés.