DailyDorothy

Napi hírek, mindenkinek

Megoldás az ingázó munkavállalóknak

Nem mindig könnyű az otthonunk közelében munkát találni, így gyakran előfordul, hogy sok idő elmegy a munkába járással. Az ingázás nem csak sok energiát és időt, hanem sok pénzt is elvisz, főleg a mai üzemanyagárak vagy bérlet árak mellett. Ilyenkor lehet reális alternatíva a munkaadó által kínált kedvezményes szálláslehetőség, amire egyébként ma már egyre több példát láthatunk. Főleg akkor, ha nagyvállalatnál próbálunk elhelyezkedni, ahol gyakori a munka mellett a kedvezményes lakhatási lehetőség is. Így a napi ingázás is megúszható, ami időt és pénzt is megtakarít nekünk, és hosszú távon sokkal kényelmesebb, ha gyorsan beérünk a munkahelyre.

Szerencsés az is, hogy a „munkásszállások” ma már nem több száz férőhelyes, szűk helyek, mert a munkaadók számára egyre fontosabb lett a munkavállalók kényelme, így egyszerű de tiszta, rendezett és élhető környezetet igyekeznek biztosítani dolgozók számára. 

Érdemes átgondolni, hogy mi éri meg jobban: egy ilyen céges szálláslehetőség, ahonnan kényelmesen és gyorsan beérünk a munkahelyre, vagy a napi ingázás, cserébe viszont nem kell lemondanunk saját otthonunk kényelméről.