DailyDorothy

Napi hírek, mindenkinek

Mi tévő légy, ha régóta keresel állást és elmarad a sikerélmény?

Ha sokáig nem tudsz elhelyezkedni, és már frusztráltnak érzed magad, mert nem jön a sikerélmény, és mindenhonnan visszautasítanak, akkor érdemes lehet felkeresni egy munkaerő-kölcsönző céget.

Velük ugyanis sokkal könnyebb lehet az álláskeresés, mintha egyedül próbálkoznál. Ezek a cégek több száz munkaadóval állnak kapcsolatban, így első kézből értesülnek arról, ha valamelyik nagyvállalat friss munkaerőt keres. Ha ilyen céget keresel, érdemes tisztázni, hogy mi a különbség munkaerő kölcsönző és munkaerő közvetítő cég között. Előbbi nem csak a számodra megfelelő állást segít megtalálni, hanem a sikeres elhelyezkedésed után is rendelkezésre áll. Nyugodtan fordulhatsz hozzájuk – például munkajogi – kérdéseiddel. Így az új helyen sem leszel „elveszve”, hiszen van aki segít, ha úgy érzed, nem azt kaptad a munkáltatódtól, amiben megállapodtatok.

Ha régóta keresel állást, és még várat magára az „igazi”, akkor érdemes felkeresned a jobtain munkaerő kölcsönzőt, mert akár az is lehet, hogy pár napon belül találnak neked egy új munkahelyet. A Jobtain vélemények nagyon kedvezőek, sokaknak segítettek már a sikeres álláskeresésben.