DailyDorothy

Napi hírek, mindenkinek

Microsoft Azure

A Microsoft Azure teljes körű infrastruktúra-és platformszolgáltatás, a felhőszolgáltatások állandóan bővülő gyűjteménye, amely szabadságot biztosít alkalmazások létrehozásában, kezelésében, valamint infrastrukturális elemek üzembe helyezésében. A nagy méretű, globális hálózat használatával, a legnagyobb biztonságban és magasfokú rendelkezésre állás mellett használhatjuk a már megszokott saját eszközeinket és keretrendszereinket, ráadásul mindezt fogyasztás alapon jól skálázható megoldásokkal. 

A Microsoft Azure és a földi rendszerek összekapcsolásával tökéletesen hibrid környezet alakítható ki. A testreszabási lehetőségek végtelenek: az infrastruktúra mint szolgáltatás (IaaS), a platform mint szolgáltatás (PaaS) és a szoftver mint szolgáltatás (SaaS) igény szerinti ötvözete lehetővé teszi az ügyfelek számára, hogy technológiai erőforrások és szolgáltatások keverékét hozzák létre és kezeljék. Mindezekhez pedig rugalmas árképzés is társul, hiszen az ügyfél technológiai igénye és költségvetése alapján a díjszabás rugalmasan alakítható.

A partnerek számára a szolgáltatás a nagy üzleti potenciál, a skálázhatóság, valamint a konzultációs lehetőség miatt előnyös.