DailyDorothy

Napi hírek, mindenkinek

Miért utazzunk Pogányba?

Pogány a Dél-Dunántúlon, Pécs közelében található kistelepülés. Elsőre talán kevés utazónak jutna eszébe idelátogatni, hiszen kicsit félreeső helyen fekszik az országban, azonban a közelmúltban megvalósult turisztikai beruházásnak köszönhetően bőven akad itt szórakozási lehetőség a gyermekes családok számára.

A Zsályaliget Hotel és Élménypark ugyanis egy országos szinten is igen jelentős fejlesztés, amely Pogányban valósult meg. 23 hektáros park jött létre, ahol a gyerekek számára fantasztikus élmények várnak. Azok a szülők is megnyugodhatnak, akik szeretik a kényelmet és a magas színvonalú szálláshelyet, hiszen a park mellett négycsillagos hotel is épült.

A pogány turizmus projekt országos szinten is jelentős beruházás, hiszen ilyen nagy területen megvalósuló élményparkra alig van példa Magyarországon. A fejlesztés célja az volt, hogy vonzó úticéllá tegye Pogány települést, hiszen olyan szórakozási, kikapcsolódási lehetőséget kínál az ide látogatók számára, amiért érdemes lehet az ország bármelyik pontjáról, vagy akár külföldről is ideutazni.