DailyDorothy

Napi hírek, mindenkinek

Mit tehet egy cég, ha azonnal munkaerőre van szüksége?

Nem elég, hogy a foglalkoztatók jelentős munkaerőhiánnyal küzdenek, a problémára a magas fluktuáció is rátesz egy lapáttal. A dolgozók folyton keresik a jobb lehetőségeket és ma már kisebb a lojalitás bennük, mint pár évtizeddel ezelőtt. 

A vállalkozások részéről jelentős idő és pénz ráfordítást jelent az új munkavállalók toborzása, ami viszont könnyen kiküszöbölhető egy profi HR szolgáltató bevonásával.

A munkaerő közvetítő cégek hatékony toborzási módszereiknek köszönhetően a lehető leggyorsabban megtalálják az ideális jelölteket, akik felvételéről a megbízónak már csak döntenie kell. Ennél is egyszerűbb megoldás munkaerő kölcsönző céghez fordulni, hiszen kölcsönzés esetén a munkavállalók a köztes cég alkalmazásában állnak. A cég intézi a dolgozókkal kapcsolatos összes munkaügyi adminisztrációt, a biztosítást, bérszámfejtést és a bérek fizetését is. A megbízó ilyenkor a kölcsönző céggel áll üzleti viszonyban, akik minden esetben biztosítják a szükséges emberi erőforrást a vállalkozások sikeres működéséhez.