DailyDorothy

Napi hírek, mindenkinek

Nyílászáró korszerűsítés a legjobb ár-érték arányban

A Covid járvány után nagyon hamar ránk köszöntött a következő válság, ami most elsősorban az energiaszektort sújtja és az árak emelkedését okozza az élet majd minden területén. Az emberek elsősorban az otthonuk és a közvetlen környezetük energiafelhasználásán tudnak spórolni. Az építőiparban ennek köszönhetően áthelyeződött a hangsúly a meglévő ingatlanok felújítására, korszerűsítésére.

Az épületek megfelelő szigetelése ma már alapvető. Emellett azonban nem szabad megfeledkezni a nyílászárók fontosságáról sem. Az ablakokon keresztül jelentős mennyiségű hő áramolhat, így nagyon nem mindegy, mennyire korszerűek a nyílászáró rendszerek.

A 2 de inkább 3 rétegű, minél mélyebb profivastagságú ablakok szigetelnek a leghatékonyabban. Új termékek kiválasztásnál az ár és a minőség mellett a műszaki paraméterekre is érdemes külön gondot fordítani. Laikusként szakértő segítséget is kérhetünk például az A Te Ablakod csapatától, akik a tanácsadás mellett magas színvonalú Velux tetőablak, Rehau és Deceuninck ablakok forgalmazásával és telepítésével is foglalkoznak.