DailyDorothy

Napi hírek, mindenkinek

Gyorsabb és jobb döntések

Az SAP Product Lifecycle Management (SAP PLM) megoldásaival gyorsabb és jobb döntéseket hozhatunk a terméktervezéssel kapcsolatban, hogy megfeleljünk a rendkívül változó és személyre szabott ügyfelek igényeinek.

A sikerez pedig éppen erre van szükség, elégedett ügyfelekre, mindehhez pedig segítséget kaphatunk az SAP termék életciklus kezelés által. Biztosíthatjuk a jövőbeli termékhányadokat a korai szakaszokban, amikor a tervezés fejlődik, és a törzsadatok hiányosak. Az SAP Product Lifecycle Costing megoldással láthatóságot szerezhet a csapatok között, proaktív módon kezelheti a költségeket, valamint támogathatja az új termékinnovációkat és az ügyfélspecifikus tervezési termékeket. Ehhez csak az ingyenes online tanfolyamhoz kell csatlakoznunk, hogy megtanuljuk az SAP Product Lifecycle Costing alapjait, beleértve a használati eseteket, az összes képességet, a vadonatúj funkciókat, az üzleti folyamatokat és a megvalósítás bevált gyakorlatait.

Az SAP Product Lifecycle Costing lehetővé teszi a jövőbeli termékköltségek korai szakaszban történő szimulálását, lehetővé téve a középtávú pénzügyi tervezés és ellátási lánc optimalizálását.