DailyDorothy

Napi hírek, mindenkinek

Szakértő segítség az EU-s pályázatokban

Bármelyik cég, amely valaha is próbált pályázati forrásokhoz hozzáférni tapasztalhatta, milyen bonyolult és nehezen átlátható, milyen lehetőségek is állnak egy hazai kkv rendelkezésére. Habár számtalan pályázati lehetőség kínálkozik, mégsem könnyű ezekhez hozzáférni, hiszen a sikeres pályázatokhoz nagy szakértelem és jártasság szükséges.

Éppen ebben tud segíteni a Learning Innovation, amely 20 éve tevékenykedik a hazai gazdasági élet különféle területein. Ezért, ha eu-s pályázathoz tanácsadó cég segítségét szeretnénk igénybe venni, akkor érdemes velük felvenni a kapcsolatot, hiszen a vállalkozás munkatársai jól ismerik a releváns pályázati lehetőségeket és szakértő segítséget nyújtanak a források felkutatásában is. És nem elhanyagolható szempont az sem, hogy a szervezet IFKA minősítéssel is rendelkezik.

Az IFKA az Iparfejlesztési Közalapítvány jogutódja, amely tevékenyen vesz rész a hazai gazdasági életben, és kiterjedt kapcsolatrendszere révén összekötő kapocs a gazdaság keresleti és kínálati oldala között.