DailyDorothy

Napi hírek, mindenkinek

Színpompás gyerekkötetetek minden korosztály számára

Susanne Gernhauser neve mellett képtelenség elmenni annak, aki manapság gyerekkönyveket keresgél. Az Európa szerte ismert német szerzőnő és illusztrátor eddigi pályája során több tucat színes képes gyerekkönyvet jelentetett meg. Bájos, színes rajzai és egyedi stílusa teszi minden könyvét különlegessé. A Scolar Kiadó gondozásában jelenleg is több, mint 50 kötetét találjuk. 

A jellemzően 0-3 éves korosztály számára számtalan böngésző, ABC-s és ablakos könyve közül válogathatunk. A Keress, találj, mesélj! sorozat tagjai között állatos, járműves és évszakos témák jelennek meg.  A 2 éveseknek ajánlott Első ablakos könyvem-sorozat tagjai olyan kérdésekre adnak választ, mint, hogy mi történik egy építkezésen vagy hogy mit csinálnak az állatok? Ebben a korban ezek, a mindennapi élet alapvető összefüggéseit boncolgató témák érdekli a kicsiket a legjobban.

A Ravensburger Mit Miért Hogyan? sorozat könyvsorozatának számos darabját is Gernhauser illusztrálta. Ezekből a kiadványokból az iskola előtt álló 4-7 éves korosztály okosodhat.