DailyDorothy

Napi hírek, mindenkinek

Táblázatkezelés haszna a mindennapokban

Személyes célra is sok hasznát veszem a táblázatkezelő programnak, mivel én abban vezetem a kiadásokat, hogy átlássam a havi-éves költéseket, és nyomon kövessem az esetleges kedvezőtlen változásokat.

Ezen kívül hasznosnak bizonyul, amikor másokkal közösen kell pénzügyeket vagy feladatokat kezelni, mint pl. az óvodai csoportban is. Az éves csoportpénz nyilvántartásához, és most a ballagás ügyeinek intézéséhez is elengedhetetlen, hogy átlátható módon feltüntessük, ki mikorra mit csinál, és ezeknek milyen költség vonzata van.

Akinek nincs a számítógépén vagy mobil eszközén táblázatkezelő program, annak sem kell kimaradnia ebből, mert elérhető online verzióként is a Google táblázatkezelő program. Másik neve a Google Sheets, amit akár nem Microsoft rendszerű számítógépről is elérhet a felhasználó online, így akár egyszerre is szerkeszthetővé válnak a dokumentumok több felhasználó által. Természetesen a táblázat tulajdonosa kell, hogy beállítsa, mely felhasználók férhetnek hozzá a táblázathoz, így kontrollálva a szerkesztők körét. Nagyon hasznos eszköz, mindenképp érdemes kipróbálni!