DailyDorothy

Napi hírek, mindenkinek

Téli könyv élmény gyerekeknek

Susanne Gernhauser német illusztrátor képes böngésző könyvei hatalmas népszerűségnek örvendenek szülők és gyermekek körében egyaránt. A Keress, találj, mesélj! sorozat évszakokkal foglalkozó darabjai bemutatják a 4 évszakra jellemző természet változását és az ekkor végezhető hagyományos tevékenységeket.

A 0-3 éves gyerekek még ismerkednek a környezetükkel, tanulják a szokásokat. Számukra mindig igazán érdekesek a szezon kínálta lehetőségek. Tavaszi piknikek, nyári strandolások, őszi falevél keresés stb. A most aktuális tél is megannyi szórakozási módot kínál szabadtéren és bent egyaránt. A könyvsorozat Keress találj mesélj télen tagja az ünnepi készülődés és a havas táj szépségét, illetve felfedezni valóit mutatja be az oldalain. 

A csodaszép színes és részletgazdag kiadványok kemény táblás, nagy méretű oldalakon kalauzolnak el a szereplők mindennapi életében. A kedves rajzokkal illusztrált hatalmas lapozó könyvben minden gyerek megtalálja majd a kedvenc szereplőit és elveszhet a részletek keresésében.