DailyDorothy

Napi hírek, mindenkinek

Ugye milyen nehéz lefogyni?

Aki valaha fogyókúrázott már, jól tudja milyen nehéz tartósan megszabadulni pár kilótól. Az elején még viszonylag könnyű fogyni, aztán jön a jojóeffektus, visszajönnek a leadott kilók és kezdődik minden elölről.

A fogyáshoz számtalan táplálékkiegészítőt árulnak, egy részük egész biztosan hatástalan, de azért van néhány közöttük, amit érdemes lehet kipróbálni. A kender olajat jelenleg intenzíven kutatja a tudomány, és sokféle élettani hatását sikerült azonosítani. Sokféle tünet esetén lehet alkalmazni kiegészítő kezelésként, és ma már Magyarországon is széles választékban találunk kender olaj készítményeket. A CBD olaj fogyáshoz is hasznos lehet, de azt mindenképpen tartsuk észben, hogy egy táplálékkiegészítő még önmagában kevés ahhoz, hogy végleg megszabaduljunk a fölös kilóktól. Amit ki lehet jelenteni, hogy ellentétben a feltételezésekkel, a kannabisz kivonatok nem növelik az éhségérzetet, teljesen más hatást gyakorol az étvágyra meg az anyagcserére.

Számos CBD-olaj használó beszámolója alapján a vegyület az étvágy csökkentésével segíthet fogyni, de egyéb hatásai is vannak az anyagcserére, ami segít a fogyásban.