DailyDorothy

Napi hírek, mindenkinek

Veszteségmentes zenehallgatás minden előfizetőnek az Apple-től

A zenei streaming szolgáltatók virágkorukat élik, hiszen aligha van olyan ember, aki ne használna ezek közül legalább egyet.

Az Apple music jobb minőségű zenét ajánl most felhasználóinak, ígéretük szerint mindenki megkapja ezt a funkciót. A cég ugyanis minden előfizetője számára ingyen elérhetővé teszi a Lossless nevű újdonságát, amivel kiváló minőségben hallgathatnak majd zenét a felhasználók. Míg a térbeli hangzás alapértelmezett módon be lesz kapcsolva, addig a veszteségmentes hangzást be kell majd állítani a frissített Apple Music beállításai között. Az Apple ígérete szerint közlése szerint mintegy 75 millió veszteségmentes zeneszámot lehet majd ilyen módon meghallgatni a H1 chipet tartalmazó AirPods, vagy a W1 chipet tartalmazó Beats eszközökön, valamint az iPhone-ok, iPadek és Mac-ek beépített hangszóróin keresztül.

Azért is nagyon jó hír, hogy a szolgáltatás ingyenes és minden felhasználó számára elérhető lesz, mert ez is segíteni fog abban, hogy minél kevesebb mobilinternetet legyen szükséges elhasználni a zenehallgatás alkalmával.