DailyDorothy

Napi hírek, mindenkinek

Pozitív példa a munkaerő-kölcsönzésben

A Jobtain HR Szolgáltató Kft. Magyarország egyik legnagyobb és legmegbízhatóbb munkaerő kölcsönzéssel foglakozó vállalata. A munkaerő kölcsönzés a foglalkoztatás egyik atipikus (nem szokványos) formája.

A munkavállalók a köztes cég világhírű partnereinél dolgoznak, de a kölcsönző cég saját állományába kerülnek, velük szerződnek és tőlük kapják a fizetésüket. Éppen ezért a fejlődés és a még optimálisabb működés érdekében is nagyon fontos, hogy a munkavállalók mit gondolnak a kölcsönző cégről. A Jobtain nemrég elégedettségi kérdőív formájában kérte ki a különböző észrevételeket.

A munkaerő kölcsönzés vélemények azt mutatták, ügyfeleik a gyorsaság és a pontosság mellett a barátságos kollégák segítőkészségét értékelték a legtöbbre. Emellett dicsérték a csapat hatékony munkavégzését és az informatív kommunikációját is. Az álláskeresők nagy segítségnek ítélték az internetes jelentkezés egyszerűségét. A Jobtainnél minden teljesen legális úton és a megbeszéltek szerint alakul, igény szerint még a szállásoltatásban is segítséget nyújtanak.